Ny student: Dette må du gjøre i august

Sjekkliste for det du må huske å gjøre i studiestart.

1. Sjekk eposten din

亚洲成av人片在线观看,超频免费观看视频啪啪,久草色香蕉视频在线,99久久re6热精品首页I slutten av juli får du en velkomstepost fra UiO. Der får du informasjon om studiestart. 

2. Møt opp

Møt opp på velkomst- og infomøter på ditt studieprogram亚洲成av人片在线观看,超频免费观看视频啪啪,久草色香蕉视频在线,99久久re6热精品首页! Der får du all informasjon og hjelp du trenger.

3. Få brukernavn og lag passord

亚洲成av人片在线观看,超频免费观看视频啪啪,久草色香蕉视频在线,99久久re6热精品首页Du får brukernavn på SMS i månedsskiftet juli/ august.

4. Betal semesteravgift

Logg på med brukernavn og passord og betal semesteravgiften.

5. Registrer deg

Etter at du har kommet til UiO, skal du registrere deg i Studentweb.亚洲成av人片在线观看,超频免费观看视频啪啪,久草色香蕉视频在线,99久久re6热精品首页 Du får hjelp i løpet av den første uka.

6. Få gyldig studentbevis

Når du har betalt semesteravgift og registrert deg i Studentweb kan du få gyldig studentbevis. Last ned mobilappen Studentbevis, eller bestill semesterkvittering på papir.

7. Skaff deg studentkort

亚洲成av人片在线观看,超频免费观看视频啪啪,久草色香蕉视频在线,99久久re6热精品首页Studentkort gir deg tilgang til rom og bygninger på UiO, kan brukes som lånekort på bibliotekene våre og gjør at du kan hente utskrifter på printere med kortleser.

Studentkort får du på SiO Kundesenter i Kristian Ottosens hus på Blindern亚洲成av人片在线观看,超频免费观看视频啪啪,久草色香蕉视频在线,99久久re6热精品首页. Ta med semesterkvittering i studentbevisappen eller på papir, pluss gyldig legitimasjon.

Studert før?

Du kan søke om å få godkjent tidligere utdanning i programmet ditt

Spesielle behov?

Du kan søke om tilrettelagt undervisning og eksamen 

Publisert 11. juli 2019 14:04 - Sist endret 11. juli 2019 14:05