Bli UiO-student

11 gode grunner til å studere ved UiO

Dyktige undervisere, kompetanse som varer og en campus full av liv. Se vår liste med gode grunner til å velge UiO.

Se vårt studietilbud

亚洲成av人片在线观看,超频免费观看视频啪啪,久草色香蕉视频在线,99久久re6热精品首页Bruk studieprogramvelgeren til å navigere deg fram til et studium som passer med dine interesser.

Finn ditt studieprogram

Åpen dag på UiO

亚洲成av人片在线观看,超频免费观看视频啪啪,久草色香蕉视频在线,99久久re6热精品首页På Åpen dag kan du gå på miniforelesninger, snakke med studenter og oppleve stemningen på campus.


Bildet kan inneholde: moro, rosa, lykkelig, valentinsdag, begivenhet.Studiestart: – Alle har vært nye en gang

亚洲成av人片在线观看,超频免费观看视频啪啪,久草色香蕉视频在线,99久久re6热精品首页I august starter et nytt kull studenter ved Universitetet i Oslo. I kulissene står fadderne som skal gi studentene en god og trygg start på studietiden.

– Det var et kick å få konkurrere med vår egen idé

Sammen med seks medstudenter fikk Kristin reise til Boston i USA for å konkurrere mot andre internasjonale studenter i bioteknologi. For laget greide det de prøvde på: å lage en solcelle av bakterier.

Fra exphil til exchill: – Ideen kom vi på sammen

En vennegjeng sitter på et grupperom på campus og jobber med et fag de tar sammen. De knoter med pensum og snakker seg helt bort før en av dem bryter ut: «Hvorfor gjør vi ikke dette til en podkast?!»

– Dette er drømmejobben!

Da HBO skulle lage TV-serie om fremvandrere måtte de oversette moderne norsk til norrønt, 1800-tallsnorsk og steinalderspråk. Tre studenter i lingvistikk fra Universitetet i Oslo var det som skulle til.

– Kom hit med glød og kunnskapstørst og hjelp oss å forandre verden

Halvor Høen Hval setter de lyseblå øynene i deg og holder fast. Han har studert nanoteknologi, og nå bruker han doktorgraden sin til å forske på hvordan vi kan å utvikle sterkere og grønnere batterier.

– Jeg vil at studentene mine skal bli kunnskapsrike og dedikerte fagfolk

Hedvig Nordeng er superforsker og professor i helsefaget farmasi. Som underviser er hun opptatt av i å gi studentene oppgaver som gjør dem klar for rollen som helsepersonell og farmasøyt.

Har du spørsmål?

Følg oss i sosiale medier