English version of this page

Akademisk dugnad for flyktninger

Hva kan universitetet gjøre?

Flyktningkrisen i Europa er en utfordring både for den enkelte flyktning og for de samfunn hun eller han kommer til. Universiteter og høyskoler kan bidra til å løse noen av disse utfordringene. Våre fagmiljøer har kunnskap og kompetanse som kan skape økt forståelse for bakgrunnen for krisen, bistå offentlige myndigheter og hjelpe flyktninger med å skape seg nye liv i Norge.

亚洲成av人片在线观看,超频免费观看视频啪啪,久草色香蕉视频在线,99久久re6热精品首页UiO tok derfor i 2015 initiativ til en akademisk dugnad for flyktninger og asylsøkere. Sammen med andre universiteter og høgskoler, kommuner og andre relevante aktører, forsøker vi å fjerne hindringer som gjør det vanskeligere for flyktninger å integreres i samfunnet - med særlig vekt på studenter og akademikere. Prosjektet "Akademisk Dugnad" ble avsluttet i 2017, men mange av tiltakene er videreført på annet vis. 

Akademisk nettverk for studenter

亚洲成av人片在线观看,超频免费观看视频啪啪,久草色香蕉视频在线,99久久re6热精品首页Akademisk nettverk skapte møteplasser mellom våre egne studenter og studenter med fluktbakgrunn.

Akademisk praksis

亚洲成av人片在线观看,超频免费观看视频啪啪,久草色香蕉视频在线,99久久re6热精品首页Akademisk praksis ga flyktninger med akademisk bakgrunn mulighet til å søke om praksisplass ved et relevant fagmiljø gjennom sitt introduksjonsprogram. Ordningen er for tiden til evaluering, og ingen søkere blir tatt opp i 2018.

«På flukt» – åpne forelesninger

Informasjon for flyktninger og asylsøkere

Vurderer du å begynne å studere eller fortsette videre studier i Norge?

Du kan få veiledning ved Knutepunktet. Les om Drop-in veiledning her

亚洲成av人片在线观看,超频免费观看视频啪啪,久草色香蕉视频在线,99久久re6热精品首页Vi har mange slags tilbud på universitetet. På internett finnes dessuten mange muligheter til å lære seg ting på egen hånd. Hva med å prøve vår nye MOOC: ? 

Aktuelt

  • (EAIE blogg, 15. november)

  • Academic dugnad: joining forces for inclusion (Rektors blogg, 9. november)

  • (Al-Fanar Media, 17. oktober)

  • 亚洲成av人片在线观看,超频免费观看视频啪啪,久草色香蕉视频在线,99久久re6热精品首页 (Times Higher Education, 13. september)

  • (Times Higher Education, 13. september)

  • (Al-Fanar Media, 4. september)

  • 亚洲成av人片在线观看,超频免费观看视频啪啪,久草色香蕉视频在线,99久久re6热精品首页 (Al-Fanar Media, 17. juni)

  • 亚洲成av人片在线观看,超频免费观看视频啪啪,久草色香蕉视频在线,99久久re6热精品首页 (Universitas, 26. mai)

Europeiske initiativer